VERSLAGEN

Lucia Settels

Werken met Manon Perron is altijd intensief, ze is een fantastische coach. Is helder in haar uitleg en geeft je veel waardevolle tips. Als je 4 keer per jaar met Manon mag trainen, merk je echt het verschil. Waar ik erg veel aan heb tijdens de SKN kampen zijn de uitgebreide feedback sessies incl. het bespreken van video opnamen.

Spannend was het omdat ik zo enorm gegroeid ben de afgelopen 12 maanden dat een tijd lang kwa sprongen helemaal niets meer lukte. Het begint nu pas weer te komen. Ik hoop dat ik met hard werken in combinatie met de SKN kampen weer snel op nivo terug ben.

Wat erg leuk was tijdens de SKN week, was het bezoek van Sylvia Toth, Paul de Leeuw en de rest van ons “comité van aanbeveling”. Gaaf dat zulke belangrijke mensen ons in de picture willen brengen. Thanks!

Het vijfde SKN Kamp was intensief, spannend en leuk!

Lucia Settels – Oktober 2014

Niet iedereen weet overigens, dat ik woon en train in Madrid, en voor Nederland uitkom in het kunstschaatsen. Ik kom naar Nederland over voor de SKN kampen en ook voor de Nederlandse competitie. Erg goed voor mijn Nederlands maar juist de SKN weken zijn voor mij een geweldige stimulans en helpen me echt in mijn ontwikkeling als schaatser. Wat Joan en Sjoukje voor ons doen, is meer dan fantastisch!

Hasta pronto, en graag tot op de schaatsbaan!

Lucia Settels